Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Overige diensten

Om u als huiseigenaar te ontzorgen zijn er nog diverse andere diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Uiteindelijk wilt u genieten van uw vakantiewoning en de omgeving. 

Zeeland Vakantiewoningen is een betrouwbare partner voor alle mogelijke werkzaamheden aan, rondom of in uw woning. 

Denkt u bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw tuin, de controle van uw woning in tijden dat u zelf niet aanwezig bent of het onderhouden van uw cv ketel.


  • Informatie over Overige diensten
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Zeeland Vakantiewoningen verzorgt meer dan 150 tuinen in Den Osse, Scharendijke en Renesse. U kunt kiezen voor: een contract voor grasmaaien een contract voor volledig tuinonderhoud.
CV onderhoud
CV onderhoud
CV onderhoud
Warmte in uw vakantiehuis is aangenaam en onmisbaar. Laat daarom 1 x per jaar uw CV-ketel controleren door een officieel installatiebedrijf. Zeeland Vakantiewoningen regelt dit voor u.   
Toezicht
Toezicht
Toezicht
Het kan voorkomen dat u geruime tijd niet bij uw tweede woning komt. Dat is een onprettig idee. Wij houden toezicht bij een tweehonderdtal woningen. Eén maal per maand controle in de woning. En vaker indien nodig door storm en kou. Een geruststellend idee. Klik hieronder om het toezichtcontract in te zien:  
Blokhut of afrastering
Blokhut of afrastering
Blokhut of afrastering
Wilt u een mooie afrastering aan de tuin of een mooie blokhut? Wij komen deze graag plaatsen. Ook het weghalen van uw oude blokhut is mogelijk.
Ophalen huisvuil op Den Osse en Meeuwenstein
Ophalen huisvuil op Den Osse en Meeuwenstein
Ophalen huisvuil op Den Osse en Meeuwenstein
Het ophalen op de parken Den Osse en Meewuenstein van restafval en groenafval wordt verzorgd door Zeeland Vakantiewoningen.
Sleutelbeheer
Sleutelbeheer
Sleutelbeheer
Wij kunnen on svoorstellen dat het voor u fijn is als er een plek is waar de sleutel van de woning in Den Osse aanwezig is in geval van calamiteiten. 
Hebt u niet gevonden wat u zoekt?
Heeft u niet de juiste dienst gevonden?

Bekijk alle informatie voor huiseigenarenBekijk alle informatie voor huiseigenaren

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media