Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Huiseigenaren

Meer dan 500 huiseigenaren in Den Osse weten ons al jarenlang te vinden.

Waarom? Ruim 30 jaar bewijzen wij dagelijks een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En dat is wat u zoekt als u een vakantiewoning heeft.

Toch?

De pijlers van ons bedrijf:

Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Klikt u dan op de gele button en laat uw gegevens achter. Of u belt ons op
0031 - (0)111 - 692500.

Wij verwelkomen u graag als klant.

Verhuur
Verhuur
Verhuur
Zeeland Vakantiewoningen verhuurt al 30 jaar particuliere vakantiewoningen in Den Osse en omgeving. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verhuurhuizen. Wellicht een interessante optie voor u?
Verkoop
Verkoop
Verkoop
Zeeland Vakantiewoningen is topmakelaar van Den Osse! Onze kracht: kennis van de huizen altijd aanwezig in Den Osse een flexibele agenda voor het plannen van afspraken  
Onderhoud
Onderhoud
Onderhoud
Zeeland Vakantiewoningen is gespecialiseerd in het onderhouden van de vakantiehuizen in Den Osse. Wij hebben zelfs meegewerkt aan het bouwen van de parken in Den Osse! De ideale partner dus om een verbouwingsidee mee te bespreken.
Overige diensten
Overige diensten
Overige diensten
Om u als huiseigenaar te ontzorgen zijn er nog diverse andere diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Uiteindelijk wilt u genieten van uw vakantiewoning en de omgeving.  Zeeland Vakantiewoningen is een betrouwbare partner voor alle mogelijke werkzaamheden aan, rondom of in uw woning.  Denkt u bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw tuin, de controle van uw woning in tijden dat u zelf niet aanwezig bent of het onderhouden van uw cv ketel. 
Toezicht
Toezicht
Toezicht
Het kan voorkomen dat u geruime tijd niet bij uw tweede woning komt. Dat is een onprettig idee. Wij houden toezicht bij een tweehonderdtal woningen. Eén maal per maand controle in de woning. En vaker indien nodig door storm en kou. Een geruststellend idee. Klik hieronder om het toezichtcontract in te zien:
CV onderhoud
CV onderhoud
CV onderhoud
Warmte in uw vakantiehuis is aangenaam en onmisbaar. Laat daarom 1 x per jaar uw CV-ketel controleren door een officieel installatiebedrijf. Zeeland Vakantiewoningen regelt dit voor u. 

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media