Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Huiseigenaren

Meer dan 500 huiseigenaren in Den Osse weten ons al jarenlang te vinden.

Waarom? Ruim 25 jaar bewijzen wij dagelijks een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En dat is wat u zoekt als u een vakantiewoning heeft.

Toch?

Bekijk hier de aanbieding uit de flyer voor een terrasoverkapping.

De pijlers van ons bedrijf: Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Klikt u dan op de gele button en laat uw gegevens achter. Of u belt ons op 0111-692500.

Wij verwelkomen u graag als klant.
Verhuur
Verhuur
Verhuur
Zeeland Vakantiewoningen verhuurt al meer dan 25 jaar particuliere vakantiewoningen in Den Osse en omgeving. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verhuurhuizen. Wellicht een interessante optie voor u?
Verkoop
Verkoop
Verkoop
Zeeland Vakantiewoningen is top makelaar van Den Osse! Onze kracht: kennis van de huizen altijd aanwezig in Den Osse een flexibele agenda voor het plannen van afspraken  
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
 Zeeland Vakantiewoningen verzorgt meer dan 150 tuinen in Den Osse, Scharendijke en Renesse. U kunt kiezen voor: een contract voor grasmaaien een contract voor volledig tuinonderhoud.
Verbouwingen
Verbouwingen
Verbouwingen
Zeeland Vakantiewoningen is gespecialiseerd in het onderhouden van de vakantiehuizen in Den Osse. Wij hebben zelfs meegewerkt aan het bouwen van de parken in Den Osse! De ideale partner dus om een verbouwingsidee mee te bespreken.
Toezicht
Toezicht
Toezicht
Het kan voorkomen dat u geruime tijd niet bij uw tweede woning komt. Dat is een onprettig idee. Wij houden toezicht bij een tweehonderdtal woningen. Eén maal per maand controle in de woning. En vaker indien nodig door storm en kou. Een geruststellend idee. Klik hieronder om het toezichtcontract in te zien:
CV onderhoud
CV onderhoud
CV onderhoud
Warmte in uw vakantiehuis is aangenaam en onmisbaar. Laat daarom 1 x per jaar uw CV-ketel controleren door een officieel installatiebedrijf. Zeeland Vakantiewoningen regelt dit voor u. Er zijn 2 type contracten. 

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media