Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Corona

Geachte huurders, 

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep.
We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt en het zich verder zal ontwikkelen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt en vragen heeft over uw geboekte vakantie.
Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties.
Ons beleid passen we indien nodig aan op de actuele richtlijnen.

Wij willen u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen.  
Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties en accommodaties. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM. Aan de onderzijde van dit bericht treft u ons Corona protocol aan welke van toepassing is.


We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Gratis annuleren of omboeken?

Onderstaande maatregelen zijn van toepassing op de huur van vakantiebungalows. Gasten van onze groepsaccommodatie verzoeken wij per mail contact op te nemen over uw boeking in 2021.

Bij niet kunnen leveren door Zeeland Vakantiewoningen  hebt u recht op kosteloos omboeken of geld terug . Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken of geven uw geld terug in geval van:

 

  • Nederland heeft de inkomende grens gesloten of Veiligheidsregio Zeeland verbiedt tijdelijk het toerisme in Zeeland.
Bij de onderstaande situaties zal Zeeland Vakantiewoningen maandelijks bepalen welke reserveringen er uit coulance kunnen worden omgeboekt. Dit doen wij omstreeks 1 maand voor aankomst van uw reservering, er wordt hierbij geen geld teruggegeven. De reguliere betalingsvoorwaarden blijven onverminderd van toepassing.
  • Er geldt een negatief reisadvies naar de regio van bestemming (code oranje of code rood);
  • de uitgaande grens van land van herkomst van de gast is voor toerisme gesloten;
  • er geldt een quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies.
Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid, dan wel de overheid van uw land van herkomst te worden gecommuniceerd.
 
In geval van een omboeking kan de huursom van de boeking gelijk blijven of hoger worden. Als de  gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.
 
U bent welkom met meerdere huishoudens in 1 accommodatie indien 1,5 meter afstand tussen de huishoudens gehouden wordt. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.
Voor gasten die in 2020 een voucher hebben ontvangen melden wij dat u deze kunt inwisselen voor een nieuw verblijf in 2021, zoals vermeld in de voorwaarden van uw voucher.

Wij wensen u en uw familie een hele goede gezondheid toe! 

Klikt u hier voor onze richtlijnen.

Bekijk al het nieuwsBekijk al het nieuws

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media