Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Corona

Geachte huurders, 

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep.
We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt en het zich verder zal ontwikkelen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt en vragen heeft over uw geboekte vakantie.
Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties.
Ons beleid passen we indien nodig aan op de actuele richtlijnen.

Wij willen u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen.  
Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties en accommodaties. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM. Aan de onderzijde van dit bericht treft u ons Corona protocol aan welke van toepassing is.


Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle vakantiewoningen die wij verhuren te sluiten vanaf 30 maart tot en met 30 april 2020. Vanaf 1 mei is beperkte verhuur weer mogelijk. Vanaf 15 mei is er weer ruim voldoende mogelijkheid om naar Zeeland te komen. Het is de bedoeling dat vanaf 1 juli 2020 alle woningen weer verhuurd mogen worden. Klikt u hier voor verdere informatie van Veiligheidsregio Zeeland.

We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.
Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Zeeland, verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering.

Indien uw aankomstdatum later is dan 25 mei 2020 dan zijn in principe de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing, tenzij de landsgrenzen van uw woonland gesloten zijn of er een quarantaineverplichting geldt voor het gebied waar u woont. Volgt u onze website voor actuele ontwikkelingen.

Tot ten minste 1 juni 2020 geldt voor al onze accommodaties een maximale bezetting van één huishouden. Vanaf 1 juni 2020 bent u welkom met meerdere huishoudens in 1 accommodatie mits er minimaal 1 badkamer per huishouden beschikbaar is en 1,5 meter afstand tussen de huishoudens gehouden wordt. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.

Voor gasten die in 2020 een voucher hebben ontvangen melden wij dat u deze nu reeds kunt inwisselen voor een nieuw verblijf in 2020. Boekingen voor 2021 zijn momenteel nog niet mogelijk. Zodra dit mogelijk is ontvangt u hierover bericht.

Wij wensen u en uw familie een hele goede gezondheid toe! 
 
Klikt u op onderstaand document voor onze richtlijnen.

Bekijk al het nieuwsBekijk al het nieuws

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media