Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Corona

Geachte huurders, 

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep.
We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt en het zich verder zal ontwikkelen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt en vragen heeft over uw geboekte vakantie.
Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties.
Ons beleid passen we indien nodig aan op de actuele richtlijnen.

Wij willen u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen.  
Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties en accommodaties. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM. Aan de onderzijde van dit bericht treft u ons Corona protocol aan welke van toepassing is.


We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.
Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Zeeland, verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering.

In principe zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing, tenzij de landsgrenzen van uw woonland gesloten zijn. Volgt u onze website voor actuele ontwikkelingen. Tevens bieden we een gratis omboekgarantie aan momenteel. Checkt u voor meer informatie hierover onze homepage onder het  kopje gratis omboekgarantie.
U bent welkom met meerdere huishoudens in 1 accommodatie indien 1,5 meter afstand tussen de huishoudens gehouden wordt. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.
Voor gasten die in 2020 een voucher hebben ontvangen melden wij dat u deze kunt inwisselen voor een nieuw verblijf in 2020 of 2021.

Wij wensen u en uw familie een hele goede gezondheid toe! 
 
Klikt u hier voor onze richtlijnen.

Bekijk al het nieuwsBekijk al het nieuws

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media