Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand familiehuis
Prijs:
€ 175.000 k.k.
Park:
Zomerdorp Grevelingen
Perceel:
697 m2 eigen grond
Te koop aangeboden vrijstaande woning op 697 m2 eigen grond en is  zeer rustig gelegen langs een doodlopende straat in  het midden van het park Zomerdorp Grevelingen. Deze locatie is een van de mooiste van Den Osse, u zult hier heerlijk tot rust komen.

Op het park Zomerdorp Grevelingen staan 130 huizen. Alle huizen zijn vrijstaand. De grondstukken zijn variëren tussen 250m2 en 400m2. Er staan huizen voor 2 tot 8 personen.  Op het terrein zelf zijn geen faciliteiten, maar deze zijn op loopafstand in het park Port Greve. Voor een rustige vakantie, is Zomerdorp Grevelingen een goede keuze. Dit park is afgesloten met een slagboom. Hiervoor heeft u een slagboomsleutel nodig.

Woning heeft 4 slaapkamers (2 beneden en 2 boven) en biedt ruimte voor 8 personen om te recreëren.  Het is een echt familiehuis.
 
Indeling: woonkamer met openhaard en met open keuken. In de open keuken bevindt zich het eetgedeelte met voldoende plaats.
 
De ruime pui met openslaande deuren biedt prima toegang tot het zonneterras met vlonder. De badkamer is voorzien van wastafel en bad en douche.. Tevens is er een ruim separaat toilet.
  
De tuin is erg ruim en heeft voldoende ruimte voor zon en schaduw. Er is ruim voldoende parkeerplek op eigen grond.

Legenda

Zomerdorp Grevelingen

Op het park Zomerdorp Grevelingen staan 130 huizen. Alle huizen zijn vrijstaand. De grondstukken zijn variëren tussen 250m2 en 400m2. Er staan huizen voor 2 tot 8 personen. 

Op het terrein zelf zijn geen faciliteiten, maar deze zijn op loopafstand in het park Port Greve.

Voor een rustige vakantie, is Zomerdorp Grevelingen een goede keuze.

Dit park is afgesloten met een slagboom. Hiervoor heeft u een slagboomsleutel nodig.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media