Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 163.000 k.k.
Park:
Meeuwenstein
Perceel:
430 m2 eigen grond
Te koop zeer rustig aan de rand van het park Meeuwenstein gelegen bungalow. De woning is totaal anders dan de aanwezige woningen op het park met een mooie indeling.  Zeer ruime aangebouwde slaapkamer waardoor ook grote eetkamer ontstaat.

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy. Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Indeling: ruime entree, hal met badkamer met douche en toilet. Gezllig ingerichte woonkamer met open haard en toegang tot terras op het zuiden.

De woning heeft een drietal slaapkamers waarvan 1 van 15m2. Door de aanbouw is ruimte ontstaan voor een ruime gezellige eetkamer aan de open keuken.

In de keuken is vaatwasser, oven en magnetron aanwezig.

De woning is voorzien van elektrische verwarming. Dak is vervangen in 2016.
 
Prima staat van onderhoud en heeft een mooie tuin. Op eigen terrein is ruime parkeerplaats. De woning ligt aan de rand van het park.
 
Het grondstuk is ongeveer 430m2 groot, grond is in eigendom. in de tuin staat nog extra een mooie blokhut.

Legenda

Meeuwenstein

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand.

Bij sommige huisjes is alles gelijkvloers en bij andere huisjes slaapt u boven. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy.

Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media