Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Toon op de kaart

Meeuwenstein 29

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 249.000 k.k.
Park:
Meeuwenstein
Perceel:
453 m2 erfpachtgrond
Vrijstaande bungalow op het het vakantiepark Meeuwenstein. Perceel is ca. 453m2 groot en de erfpacht hiervan loopt  tot 2046.

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy. Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Dit vakantiehuis is in 2015-2016 compleet gerenoveerd en uitgebouwd. Een heerlijk huis voor 4 personen. Huisdieren zijn toegestaan. Eigen parkeerplaats voor de deur.
De woonkeuken staat centraal in het huis. Wel zo gezellig. De ruime tafel en een complete keuken nodigen uit om met elkaar te koken, kletsen en te genieten. Overal is het heerlijk licht dankzij de grote ramen. Voor de gezelligheid is er naast de centrale verwarming ook een  houtkachel aanwezig in de woning, deze zorgt voor warmte en sfeer.

De badkamer is beneden en beschikt over een douche en wastafel. Het toilet is apart. Boven zijn 2 ruime slaapkamers.

's Ochtends slaat u de deuren open en u staat op het terras van de grote, afgesloten tuin! Dat is vakantie!

In de ruime aanbouw is een atelier en mogelijkheid tot maken van een derde slaapkamer.

Legenda

Meeuwenstein

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand.

Bij sommige huisjes is alles gelijkvloers en bij andere huisjes slaapt u boven. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy.

Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media