Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 175.000 k.k.
Park:
Meeuwenstein
Perceel:
300 m2 erfpachtgrond
Vrijstaande bungalow op park Meeuwenstein.

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy. Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Woning staat op 300 m2 erfpachtgrond 

In Den Osse staat deze eenvoudige, vrijstaande, gelijkvloerse vakantiebungalow. Woonkamer is ca. 22m2. Grote tuin en eigen parkeerplaats voor de deur.
Deze vakantiewoning bevindt zich op het park Meeuwenstein. Een goed onderkomen voor 2 volwassenen met eventueel twee tot dfrie kleine kinderen. 

U komt binnen in een halletje waar zich de mooie badkamer met douche, toilet en wastafel bevindt. De woonkamer is klein maar comfortabel. De open haard zorgt voor extra sfeer en warmte. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en heeft een gezellige eethoek.

Er zijn 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een twijfelaar, de tweede slaapkamer een stapelbed en de derde slaapkamer een eenpersoonsbed.

De tuin is heerlijk beschut en op het afgeschermde terras zit u heerlijk in het zonnetje. De tuin ligt op het zuiden gericht.
Direct boeken

Legenda

Meeuwenstein

Park Meeuwenstein is een park met eenvoudige, kleine huizen. Gebouwd in de jaren zeventig. Ieder huis is vrijstaand.

Bij sommige huisjes is alles gelijkvloers en bij andere huisjes slaapt u boven. Er is in de tuin een parkeerplaats voor uw auto. De tuinen zijn royaal, beschut en rustig; dus volop privacy.

Voor de allerkleinsten is er een speelveldje met speeltoestellen, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media