Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Toon op de kaart

Herckenstein 133

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vakantiehuis aan het water
Prijs:
€ 275.000,00 k.k.
Park:
Brouwersmeer
Perceel:
188 m2 eigen grond
In  Den Osse ligt deze geschakelde vakantiewoning. Op loopafstand van het Grevelingenmeer en het strandje. Ruime woonkamer van 35m2. Boven 2 slaapkamers met balkon.

Deze 90m2 grote vakantiewoning heeft een zonnige tuin van ca. 150m2 die op het oosten ligt. U kijkt uit over een mooie waterpartij. De tuin is geheel afgesloten, ook aan het water. Fijn is de terrasoverkapping aan de terraszijde van de woning.
 
Honden zijn welkom in dit huis. De tuin is afgesloten.

Beneden komt u binnen in de hal waar ook de badkamer met toilet, douche en wastafel zich bevindt. In de ruime woonkamer is de open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur waaronder inductiekoken.  De ruime zithoek en de gezellige eethoek bieden genoeg ruimte voor 4 personen.

In de woonkamer is een nieuwe, makkelijke trap naar boven waar 2 slaapkamers zijn. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. In grote slaapkamer staan bedden van 200 centimeter. Beide slaapkamers hebben ook televisie.

De woning wordt verkocht met inventaris. Grondstuk is ongeveer 188 m2. De woning wordt momenteel verhuurd door Zeeland Vakantiewoningen en biedt uitstekende verhuurmogelijkheden.

Extra:
Veluxkozijn in grote slaapkamer
Veluxkozijn op de overloop
Kozijn aan zijkant in slaapkamer is draaikip. Tevens draaiikip deuren vanuit de slaapkamers naar balkon en elektrsiche rolluik voor de slaapkamers.

Legenda

Brouwersmeer

Het park Brouwersmeer en het park Port Greve gaan in elkaar over.  De huizen van Brouwersmeer zijn geschakeld en de tuinen zijn circa 200m2 groot.

De faciliteiten van Port Greve zijn dichtbij: het zwembad, de midgetgolf, Bollo en zijn animatieteam en de speeltuintjes.

Er veel water op en rond het park. Voor een vakantie vol gezelligheid, moet u in Brouwersmeer zijn.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media