Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Toon op de kaart

Herckenstein 85

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Geschakeld op toplocate
Prijs:
€ 249.000,00 k.k.
Park:
Brouwersmeer
Perceel:
194m2 eigen grond




Deze geschakelde woning staat op het bungalowpark Brouwersmeer/Port Greve, direct aan de jachthaven van Den Osse.

Het park Brouwersmeer en het park Port Greve gaan in elkaar over.  De huizen van Brouwersmeer zijn geschakeld en de tuinen zijn circa 200m2 groot. De faciliteiten van Port Greve zijn dichtbij: het zwembad, de midgetgolf, Bollo en zijn animatieteam en de speeltuintjes.
Er veel water op en rond het park. Voor een vakantie vol gezelligheid, moet u in Brouwersmeer zijn.

Deze 80m2 grote vakantiewoning heeft een zonnige tuin van ca. 150m2. Dit is optimaal genieten van het zonnetje buiten en in de woning dankzij de grote glazen schuifpui. De woning ligt op een hele rustige plek in het park, direct aan het water.
 
Beneden komt u binnen in de hal waar ook de badkamer met toilet, douche en wastafel zich bevindt. In een kleine berging staat een wasmachine en droger. De ruime woonkamer heeft een open geheel gerenoveerde keuken mey diverse elektrische apparaten. 

De gezellige zithoek en eethoek bieden genoeg ruimte voor 4 personen.
 
In de woonkamer is de trap naar boven waar 2 slaapkamers zijn. Hier staat 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed. Op de overloop staat een grote kledingkast. Vanuit de grote slaapkamer komt u op het balkon. Er is een tweede toilet op de eerste verdieping en de mogelijkheid tot parkeren met een extra auto.

De tuin is omsloten.  Er staat een kleine berging op eigen terrein.

Als u rust zoekt dan is dit een echte aanrader!

Legenda

Brouwersmeer

Het park Brouwersmeer en het park Port Greve gaan in elkaar over.  De huizen van Brouwersmeer zijn geschakeld en de tuinen zijn circa 200m2 groot.

De faciliteiten van Port Greve zijn dichtbij: het zwembad, de midgetgolf, Bollo en zijn animatieteam en de speeltuintjes.

Er veel water op en rond het park. Voor een vakantie vol gezelligheid, moet u in Brouwersmeer zijn.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media