Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Toon op de kaart

Grevelingse Slag 10

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 249.000,00 k.k.
Park:
Zomerdorp Grevelingen
Perceel:
198 m2 eigen grond
Dit 85 m2 grote vakantiehuis heeft een zonnige tuin van ca. 150 m2 die op het zuidoosten ligt. Dit is optimaal genieten van het zonnetje buiten en in de woning dankzij de grote ramen en dubbele deuren naar de tuin toe.

Op het park Zomerdorp Grevelingen staan 130 huizen. Alle huizen zijn vrijstaand. De grondstukken zijn variëren tussen 250m2 en 400m2. Er staan huizen voor 2 tot 8 personen.  Op het terrein zelf zijn geen faciliteiten, maar deze zijn op loopafstand in het park Port Greve. Voor een rustige vakantie, is Zomerdorp Grevelingen een goede keuze. Dit park is afgesloten met een slagboom. Hiervoor heeft u een slagboomsleutel nodig.

De eigenaar heeft het vakantiehuis gezellig en comfortabel ingericht. Beneden komt u binnen in de hal waar ook de nieuwe badkamer met toilet, douche en wastafel zich bevindt. In de ruime woonkamer is de mooie, open keuken en de gezellige eethoek.
 
In de woonkamer is de trap naar boven waar 2 slaapkamers zijn. Een van de slaapkamers is uitgebouwd door middel van een dakkapel, waardoor extra veel ruimte ontstaat. Op beide slaapkamers staan 2 eenpersoons boxspringbedden.

Legenda

Zomerdorp Grevelingen

Op het park Zomerdorp Grevelingen staan 130 huizen. Alle huizen zijn vrijstaand. De grondstukken zijn variëren tussen 250m2 en 400m2. Er staan huizen voor 2 tot 8 personen. 

Op het terrein zelf zijn geen faciliteiten, maar deze zijn op loopafstand in het park Port Greve.

Voor een rustige vakantie, is Zomerdorp Grevelingen een goede keuze.

Dit park is afgesloten met een slagboom. Hiervoor heeft u een slagboomsleutel nodig.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media