Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 139.000 k.k.
Park:
Den Osse
Perceel:
535m2 eigen grond
Te koop aangeboden vrijstaande recreatiewoning op 535m2 eigen grond op het bungalowpark Den Osse.

Park Den Osse is een park met veelal eenvoudige en kleine huizen, wel zijn alle woningen vrijstaand. De bungalows zijn gebouwd in de jaren zeventig. Ze hebben grote, maar beschutte tuinen en beschikken over een parkeerplaats in de tuin. Aan het begin van het park ligt een leuk eetcafé met een gezellig terras. Er heerst veel rust en privacy. Op het speelveld komen de kinderen samen op de speeltoestellen.

Indeling: entree met badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met open haard en open keuken. Er zijn twee ruime slaapkamers. Beide met eigen wastafel. De woning wordt elektrisch verwarmd. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. Oppervlakte van de bungalow is 67m2.

Het dak en de goten zijn in 2015 geheel vernieuwd. In 2014 is een nieuwe kunststof voorgevel met dubbele beglazing geplaatst en de schoorsteen opnieuw gevoegd.

De zeer ruime tuin is zonnig gelegen en speels ingericht met vele leuke plekjes. Ruime parkeerplaats op eigen terrein en een stenen schuurtje.

Legenda

Den Osse

Park Den Osse is een park met veelal eenvoudige en kleine huizen, wel zijn alle woningen vrijstaand. De bungalows zijn gebouwd in de jaren zeventig.

Ze hebben grote, maar beschutte tuinen en beschikken over een parkeerplaats in de tuin.

Aan het begin van het park ligt een leuk eetcafé met een gezellig terras.

Er heerst veel rust en privacy. Op het speelveld komen de kinderen samen op de speeltoestellen.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media