Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Prijs:
€ 280.000 k.k.
Park:
Den Osse
Perceel:
430 m2 eigen grond
Vrijstaand vakantiehuis met veel ruimte voor 6 personen op park Den Osse. 

Park Den Osse is een park met veelal eenvoudige en kleine huizen, wel zijn alle woningen vrijstaand. De bungalows zijn gebouwd in de jaren zeventig. Ze hebben grote, maar beschutte tuinen en beschikken over een parkeerplaats in de tuin. Aan het begin van het park ligt een leuk eetcafé met een gezellig terras. Er heerst veel rust en privacy. Op het speelveld komen de kinderen samen op de speeltoestellen.

Deze woning is in 2013 gebouwd met onderhoudsvrije materialen en heeft 2 verdiepingen. U komt binnen in de ruime woonkamer met een open karakter. Er is een comfortabele zithoek, een grote eettafel en een moderne, goed uitgeruste keuken. Hier is het heerlijk met elkaar koken en eten. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de masterbedroom waar zich een inloopbadkamer met douche, toilet en wastafel bevindt. Verder is beneden de 2e badkamer ook met douche, toilet en wastafel. Hier bevindt zich ook de wasmachine. 

Boven is een zeer grote slaapzolder. Hier staan aan beide kanten van de ruimte 2 x 2 enkele bedden. 

Grootte woning: beneden ca. 74m2 en boven ca. 70m2. Er is een CV-combinatieketel en vloerverwarming.

Dit huis biedt veel extra's.

De tuin heeft een zonnig terras aan de voor- en achterzijde en een eigen parkeerplaats. Er is een vrijstaande schuur met elektra. De tuin is aan de voorkant afgesloten, maar aan de waterkant niet.

Legenda

Den Osse

Park Den Osse is een park met veelal eenvoudige en kleine huizen, wel zijn alle woningen vrijstaand. De bungalows zijn gebouwd in de jaren zeventig.

Ze hebben grote, maar beschutte tuinen en beschikken over een parkeerplaats in de tuin.

Aan het begin van het park ligt een leuk eetcafé met een gezellig terras.

Er heerst veel rust en privacy. Op het speelveld komen de kinderen samen op de speeltoestellen.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media