Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Bekijk alle woningenBekijk alle woningen


Over deze woning:

Type:
Vrijstaand
Park:
Zomerdorp
Perceel:
284 m2 eigen grond
Deze vrijstaande vakantiewoning bevindt zich in Den Osse op ca. 300m van het Grevelingenmeer. Ideaal voor 2 volwassenen en evt. 2 kinderen.

De woning staat op het populaire vakantiepark Zomerdorp Grevelingen.

De oppervlakte van deze gezellige vakantiewoning bedraagt ca. 60m2. U komt binnen in de hal waar zich de badkamer bevindt. De woonkamer heeft een gezellige zithoek en een eethoek. Het keukentje is klein, en is van verschillende apparatuur voorzien. 

In de woonkamer is een open trap naar boven waar de slaapkamers zijn. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan dit een moeilijke trap zijn.

Door de openslaande deuren komt u in de ruime, beschutte tuin van ca. 200m2. De tuin is prachtig! Installeer u op het zonnige terras en geniet van de rust.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met 2 enkele bedden.

Handig: een grote parkeerplaats voor de deur!

Legenda

Zomerdorp Grevelingen

Op het park Zomerdorp Grevelingen staan 130 huizen. Alle huizen zijn vrijstaand. De grondstukken zijn variëren tussen 250m2 en 400m2. Er staan huizen voor 2 tot 8 personen. 

Op het terrein zelf zijn geen faciliteiten, maar deze zijn op loopafstand in het park Port Greve.

Voor een rustige vakantie, is Zomerdorp Grevelingen een goede keuze.

Dit park is afgesloten met een slagboom. Hiervoor heeft u een slagboomsleutel nodig.

Bekijk alle woningenBekijk alle woningen

© zeelandvakantiewoningen.nl | Sitemap | Contact | Algemene voorwaarden voor huurders | Privacy policy | Vakantiehuis Zeeland | Design & Realisatie: Holiday Media